"Cuscusu" with fish
Fresh squid with its ink
Stock-fish and peas
Our hand cured fish
Anchovies, goat’s milk cheese and red onions
Melting egg
It looks like an “Arancina”
Squids in broad bean puree with bread
Cappellacci porcini and a rabbit (mushrooms)
Trenette with raw shrimps and smashed mozzarella bufala
Pasta al pesto trapanese 2.0 (raw tomato, basil, almonds)
Fusilloni, with pistachio cream, red shrimps and bottarga
Spaghettone with tuna-fish eggs and a foam of ricotta
Dentice fillet with spinach, beetroot and tomato powder
Capocollo artichokes and walnuts
The grouper in the cage
Monk fish in a guazzetto
Baked octopus
The grouper itself
Maialino with sparrow-grass and chocolate
Bass in a chickpea puree
Pear with ricotta and chocolate
Pasta al pesto 2.0 (raw tomato, basil, almonds)
materie prime della massima qualità
"Cuscusu" with fish
di Cucina armonica
Squids in broad bean puree with bread
nella Forma e nella Tecnica
Capocollo artichokes and walnuts
nella Forma e nella Tecnica
Anchovies, goat’s milk cheese and red onions
di Cucina armonica
Trenette with raw shrimps and smashed mozzarella bufala
nella Forma e nella Tecnica
Fresh squid with its ink
materie prime della massima qualità
Melting egg
di Cucina armonica
The grouper in the cage
materie prime della massima qualità
Fusilloni, with pistachio cream, red shrimps and bottarga
nella Forma e nella Tecnica
Monk fish in a guazzetto
di Cucina armonica
Spaghettone with tuna-fish eggs and a foam of ricotta
nella Forma e nella Tecnica
Baked octopus
della Tradizione, stagionalità e territorialità
Pear with ricotta and chocolate
nella Forma e nella Tecnica
Bass in a chickpea puree
della Tradizione, stagionalità e territorialità
Cappellacci porcini and a rabbit (mushrooms)
della Tradizione, stagionalità e territorialità
Our hand cured fish
della Tradizione, stagionalità e territorialità
Stock-fish and peas
della Tradizione, stagionalità e territorialità
Dentice fillet with spinach, beetroot and tomato powder
della Tradizione, stagionalità e territorialità
It looks like an “Arancina”
della Tradizione, stagionalità e territorialità
The grouper itself
della Tradizione, stagionalità e territorialità
Maialino with sparrow-grass and chocolate
della Tradizione, stagionalità e territorialità