Slide "Cuscusu" with fish Slide Fresh squid
with its ink
Slide Stock-fish and peas Slide Our hand cured fish Slide Anchovies,
goat’s milk cheese
and red onions
Slide Melting egg Slide It looks like
an “Arancina”
Slide Squids
in broad bean puree
with bread
Cappellacci
porcini and a rabbit
(mushrooms)
Trenette
with raw shrimps and
smashed mozzarella bufala
Pasta
al pesto trapanese 2.0
(raw tomato, basil, almonds)
Fusilloni,
with pistachio cream,
red shrimps and bottarga
Slide Spaghettone
with tuna-fish eggs
and a foam of ricotta
Slide Dentice fillet
with spinach, beetroot
and tomato powder
Capocollo
artichokes and walnuts
Slide The grouper
in the cage
Slide Monk fish
in a guazzetto
Baked octopus The grouper itself Maialino
with sparrow-grass
and chocolate
Bass
in a chickpea puree
Pear with ricotta
and chocolate

Pasta al pesto 2.0
(raw tomato, basil, almonds)
materie prime della massima qualità
"Cuscusu" with fish di Cucina armonica Squids in broad bean
puree with bread
nella Forma e nella Tecnica
Capocollo
artichokes and walnuts
nella Forma e nella Tecnica
Anchovies,
goat’s milk cheese
and red onions
di Cucina armonica
Trenette
with raw shrimps and
smashed mozzarella bufala
nella Forma e nella Tecnica
Fresh squid with its ink materie prime della massima qualità Melting egg di Cucina armonica The grouper in the cage materie prime della massima qualità Fusilloni,
with pistachio cream,
red shrimps and bottarga
nella Forma e nella Tecnica
Monk fish
in a guazzetto
di Cucina armonica
Spaghettone
with tuna-fish eggs
and a foam of ricotta
nella Forma e nella Tecnica
Baked octopus della Tradizione, stagionalità e territorialità Pear with ricotta
and chocolate
nella Forma e nella Tecnica
Bass in a chickpea puree della Tradizione, stagionalità e territorialità Cappellacci
porcini and a rabbit
(mushrooms)
della Tradizione, stagionalità e territorialità
Our hand cured fish della Tradizione, stagionalità e territorialità Stock-fish and peas della Tradizione, stagionalità e territorialità Dentice fillet
with spinach, beetroot
and tomato powder
della Tradizione, stagionalità e territorialità
It looks like an “Arancina” della Tradizione, stagionalità e territorialità The grouper itself della Tradizione, stagionalità e territorialità Maialino
with sparrow-grass
and chocolate
della Tradizione, stagionalità e territorialità